top of page
Header.png

Priser

DSC_7403 1.png

BRÖLLOP

Priserna är inklusive moms och alla era bästa bilder ingår, högupplösta och redigerade. Bilderna får ni tillgång till via erat egna webbgalleri senast fyra veckor efter bröllopsdagen. En bokningsavgift på 20 % tas ut i förhand för att boka erat datum, summan dras sedan av på slutfakturan. Bor ni lite längre bort går det självklart att lösa! Milersättning tillkommer med 40 kr/mil alternativt biljettpris samt övernattning om det krävs. 
Innan bröllopet bokar vi in ett möte för att lära känna varandra och tillsammans prata om dagen mer i detalj. Allt från vilken tid vigseln äger rum, vad som händer om det regnar och vems mormor som måste få vara med på alla gruppbilder. Detta gäller mellan- samt heldagspaketet.

LILLA PAKETET 12.000:-

I det lilla paketet ingår porträtt på brudparet vid valfri tid under dagen. Om ni inte har någon speciell plats ni vill bli fotograferade på så jag hjälper gärna till att kika! 

MELLANPAKETET 18.000:-

Mellanpaketet inkluderar porträttfotografering, förberedelser inför vigseln, vigsel och gratulationer utanför kyrkan. 

HELDAGSPAKETET 26.000:-

I heldagspaketet är jag med er från morgon till kväll. Förberedelser, first look, porträtt på brudpar, bilder tillsammans med barn/tärnor/marskalker osv., vigsel, gratulationer, mingel, gruppbilder och under hela middagen. 

PORTRÄTT

Fotograferingen sker vanligtvis utomhus om inget annat bestäms! Vill du ha bilder på gravidmagen, tillsammans med din partner, dina barn, djur eller varför inte alla tillsammans? Behöver du bilder till ditt CV eller vill du helt enkelt bara ha snygga bilder på dig själv? Fri tillgång till alla de digitala bilderna, redigerade. 


I gravidfotograferingarna ingår lån av klänningar och kimonos. Galleri med bilder på alla plagg ser du här. Ta vackra bilder och föreviga magen antingen själv eller tillsammans med någon. 

Enskilda porträtt 2500:-

Familjefotografering 3000:-

Gravidfotografering 3500:-

*Du som bokat gravidfotografering får 10 % rabatt på en familjefotografering som görs inom ett år.

DSC_7403 1-1.png
DSC_6705.jpg

PRESENTKORT

Av mig kan du köpa presentkort som kan nyttjas på alla fotograferingar hos Hedberg foto. Presentkortet är giltigt i två år och kan ej bytas mot pengar.  Du väljer själv om du vill ge bort en hel fotografering eller ett valfritt belopp.


Skicka iväg ett mail där du anger vilket belopp du önskar köpa ett presentkort på. På presentkortet kommer det finnas en kod som mottagaren sedan anger vid bokning av fotografering. 
Perfekt som födelsedagspresent eller varför inte gå ihop med en vän och ge som gåva på baby showern? 

bottom of page