top of page
Header.png

Gravid

Gravid-
fotografering

Vid en gravidfotografering kan du föreviga magen antingen själv eller tillsammans med någon. Ha exempelvis med barn eller partner under första halvan för att sedan ha andra halvan själv med magen! Ta med dina egna kläder eller låna kläder av mig! Alla bra bilder leveras och ingår i priset!

3500:-

DSC_7403 1.png

GRAVIDFOTOGRAFERING

När ska jag boka?

De flesta väljer att göra sin gravidfotografering någon gång mellan vecka 30 och 35 men det är såklart upp till dig att bestämma. Vill du boka innan du berättat för vänner och familj? Det är lugnt, hemlisen stannar hos mig! Det går också bra att boka in en fotografering så fort du gjort ett ultraljud om du vill ta bilder för att dela sedan när den stora nyheten ska berättas! Är du sent ute så kan jag försöka ordna en tid inom några dagar!

Hur går det till? Var ska vi ta bilder?

En gravidfotografering tar ungefär 1,5 timme totalt. Då hinner vi med ett par olika ombyten samt locations. Ni är välkomna till mig i Norrtälje och vanligtvis fotograferar vi utomhus på en plats som vi bestämmer tillsammans. Jag har några locations där jag fotat tidigare men kom gärna med egna förslag! Tiden för fotograferingen bestämmer ni också själva men jag kan starkt rekommendera golden hour. Det är det där magiska ljuset någon timme innan solen går ner, mmmmmm! Skulle ni vilja fota under golden hour men det ser ut att bli dåligt väder då vi planerat så kan vi boka om till en annan dag.

Får jag ha med mig min partner eller familj?

Ja, det går superbra! Ta vackra bilder och föreviga magen antingen själv eller tillsammans med någon. Du kan till exempel välja att ha med dig din partner eller familj i början av fotograferingen för att sedan ta bilder på bara dig och magen ensamma.

Vad ska jag ha på mig? Har du en lånegarderob?

JA! Att låna en klänning, eller flera, ingår alltid i mina gravidfotograferingar. Många av klänningarna är i storlek medium men många är stretchiga och passar både större och mindre. Klänningarna som du kan låna hittar du längre ner på den här sidan.
 

Jag har några midiklänningar som går under knäna och sedan har jag tre maxiklänningar som är långa och går ner till golvet. Det finns också ett par mer åtsittande klänningar som med fördel kan kombineras med en kimono. En kimono kan även bäras med underkläder under. Mer info om storlek på respektive plagg kommer snart! Hör av dig om du undrar något eller vill se fler bilder så ordnar jag det!

Måste jag ha klänning?

Nej! Givetvis inte! Du kan välja att bara ha underkläder också! Skämt åsido, du ska ha på dig något du känner dig bekväm och fin i! Om det är en långklänning, en mysig stickad tröja eller en spidermandräkt är helt upp till dig. Ett tips är att ta något som sitter ganska tight över magen, om du känner dig bekväm i det, då jag tycker att magen framhävs på ett så fint sätt.

 

Om du tar med dig partner eller familj på fotograferingen är det fint om ni färgmatchar varandra. Ni behöver inte ha precis samma färg men försök att få till en enhetlig färgpalett. Ljusa färger såsom vitt och beige blir väldigt fint på bild och likaså färger åt det pastelliga hållet.

DSC_3150(3) 2.png
DSC_3150(3) 2-1.png

Vad ingår i en gravidfotografering?

När du gör en gravidfotografering med mig ingår alltid lån av klänningar och kimonos. Galleri med bilder på alla plagg ser du längre ner på sidan. Fotograferingen tar ungefär 1,5 timme och efteråt får du fri tillgång till bilderna som levereras via ett webbgalleri.
 

Du vet väl om att du som genomfört en gravidfotografering med mig dessutom får 10 % rabatt på en barn- eller familjefotografering som görs inom ett år?

Köp till en blomkrans

Jag har kontakt med Concept Stories, https://www.conceptstories.se, och om du vill så kan du beställa en blomkrans till fotograferingen via mig, antingen med torkade eller färska blommor. En sådan krans kostar 400 kronor och läggs då på fakturan för fotograferingen. Hör av dig om du vill veta mer!

Frame 97.png

KONTAKTFORMULÄR GRAVID

bottom of page