DSC_7965.jpg

BRÖLLOP 

/ LILLA  / MELLAN / HELDAG

Priserna är inklusive moms och alla era bästa bilder ingår, högupplösta och redigerade. Bilderna får ni tillgång till via erat egna webbgalleri senast fyra veckor efter bröllopsdagen. En bokningsavgift på 20 % tas ut i förhand för att boka erat datum, summan dras sedan av på slutfakturan. Bor ni lite längre bort går det självklart att lösa! Milersättning tillkommer med 40 kr/mil alternativt biljettpris samt övernattning om det krävs. 

Innan bröllopet bokar vi in ett möte för att lära känna varandra och tillsammans prata om dagen mer i detalj. Allt från vilken tid vigseln äger rum, vad som händer om det regnar och vems mormor som måste få vara med på alla gruppbilder. Detta gäller mellan- samt heldagspaketet.

Lilla paketet   

 

I det lilla paketet ingår porträtt på brudparet vid valfri tid under dagen. Om ni inte har någon speciell plats ni vill bli fotograferade på så jag hjälper gärna till att kika!   

 6000 kr

Mellanpaketet  

 

Mellanpaketet inkluderar porträttfotografering, förberedelser inför vigseln, vigsel och gratulationer utanför kyrkan.  

  10 000 kr 

Heldagspaketet  

 

I heldagspaketet är jag med er från morgon till kväll. Förberedelser, “first look”, porträtt på brudpar, tillsammans med barn/tärnor/best man, vigsel, gratulationer, mingel, gruppbilder och under hela middagen. 

 14 000 kr