top of page

BRÖLLOP 

/ LILLA  / MELLAN / HELDAG

Priserna är inklusive moms och alla era bästa bilder ingår, högupplösta och redigerade. Bilderna får ni tillgång till via erat egna webbgalleri senast fyra veckor efter bröllopsdagen. En bokningsavgift på 20 % tas ut i förhand för att boka erat datum, summan dras sedan av på slutfakturan. Bor ni lite längre bort går det självklart att lösa! Milersättning tillkommer med 40 kr/mil alternativt biljettpris samt övernattning om det krävs.

 

Innan bröllopet bokar vi in ett möte för att lära känna varandra och tillsammans prata om dagen mer i detalj. Allt från vilken tid vigseln äger rum, vad som händer om det regnar och vems mormor som måste få vara med på alla gruppbilder. 

Lilla paketet   6000 kr

  

I det lilla paketet ingår porträttfotografering på brudparet vid valfri tid under dagen. Om ni inte har någon speciell plats ni vill bli fotograferade på så jag hjälper gärna till att kika! 

Mellanpaketet   10 000 kr

    

Mellanpaketet inkluderar porträttfotografering, förberedelser inför vigseln, vigsel och gratulationer utanför kyrkan. Antalet timmar går att lägga när som helst under dagen, exempelvis om porträtten istället sker efter vigseln. 

Heldagspaketet  14 000 kr

  

I heldagspaketet är jag med er från morgon till kväll och dokumenterar er fantastiska dag som helhet. Förberedelser, first look, porträtt på brudpar, bilder tillsammans med barn/tärnor/best man osv., vigsel, gratulationer, mingel, gruppbilder, tårtskärning (där hjälper jag gärna till med tårtätning också!) och under heeeela middagen! 

​​"Fantastiskt duktig fotograf. Fångar genuina ögonblick och hanterar miljön riktigt bra. Otroligt nöjd med Amanda!"

    

Marcus & Alexandra

​​"Amanda är helt fantastiskt bra! Hon är både hjälpsam & lyhörd. Hon kan verkligen fånga det naturliga och avslappnande i varje ögonblick. Hon vet vad hon ska leta efter och kan verkligen fånga dom små detaljerna! Amanda reste långväga för att vara med på våran stora dag och vi är så oroligt glada att vi valde just henne!​​"

    

Mathilda & Felix

​​"Vilka otroligt fantastiska bilder! Vi är så tacksamma och suuupernöjda! Du har verkligen fångat allt och lite till! Det är så många magiska bilder och du har retuscherat dem helt perfekt. Tusen tack!"

    

Fredrika & Fredrik

PORTRÄTT

/ GRAVID / BARN / SYSKON / FAMILJ

Fotograferingen sker utomhus eller i min hemmastudio. Vill du ha bilder på gravidmagen, tillsammans med din partner, dina barn, djur eller varför inte alla tillsammans? Behöver du bilder till ditt CV eller vill du helt enkelt bara ha snygga bilder på dig själv? Fri tillgång till alla de digitala bilderna, redigerade. 

I gravidfotograferingarna ingår lån av klänningar och kimonos. Galleri med bilder på alla plagg ser du här. Ta vackra bilder och föreviga magen antingen själv eller tillsammans med någon. 

Enskilda porträtt 2000 kr 

Familjefotografering 2500 kr

Gravidfotografering 2750 kr  

* Du som bokat gravidfotografering får 10 % rabatt på en familjefotografering som görs inom ett år.

DSC_8176_edited.jpg

UTFORMNING

AV HEMSIDA

   

Jag hjälper dig att skapa en hemsida enligt dina önskemål med hjälp av Wix. Utöver kostnaden nedan tillkommer en årlig kostnad för hemsidan på ungefär 1000 kronor samt domän om du inte redan har en sådan.

   

Hemsida med dina bilder 5000 kr

Hemsida plus fotografering 7500 kr

  

Uppdatering av hemsida 500 kr per timme

DSC_7273.jpg

PRESENTKORT

  

Av mig kan du köpa presentkort som kan nyttjas på alla fotograferingar hos Hedberg foto. Presentkortet är giltigt i två år och kan ej bytas mot pengar.  Du väljer själv om du vill ge bort en hel fotografering eller ett valfritt belopp.

Skicka iväg ett mail där du anger vilket belopp du önskar köpa ett presentkort på. På presentkortet kommer det finnas en kod som mottagaren sedan anger vid bokning av fotografering. 

Perfekt som födelsedagspresent eller varför inte gå ihop med en vän och ge som gåva på baby showern? 

DSC_6705.jpg
bottom of page