OM AMANDA

Jag heter Amanda, är 25 år och bor tillsammans med min sambo i Norrtälje. Från och med hösten 2019 har jag studerat Interaktionsdesign på Stockholms universitet och innan dess jobbade jag på förskola i flera år. ​​Jag älskar att pyssla och är Instagramnörd ut i fingerspetsarna. Är eventuellt en smula perfektionist också. 

 

Sedan jag var liten har jag stått bakom kameran, även om det på den tiden var fler djur än människor som motiv. Oftast var det hästarna i stallet eller insekterna i rabatten. När jag inte har med mig kameran och solen står sådär precis rätt på himlen en sommarkväll kliar det i fingrarna. 

Även om jag lätt kan tömma en burk med Nutella på ett par timmar så älskar jag att var ute och att träna. En podd i öronen och långa promenader är bland det bästa som finns! De senaste två åren har jag börjat vandra en del. Även om myggbett och tältövernattningar inte är det bekvämaste som finns är det väl ändå inte mycket som slår en fikapaus med fint sällskap och härlig  utsikt?

För mig handlar fotograferandet om att fånga era speciella ögonblick och jag vill att bilderna gör att ni minns alla detaljer och får er att känna samma känsla igen. Ta med ett glatt humör så tar jag med mig kameran!