top of page
DSC_7403.jpg

BRÖLLOP 

LILLA  / MELLAN / HELDAG

För mer info se bröllopssidan! Priserna är inklusive moms och alla era bästa bilder ingår, högupplösta och redigerade. Bilderna får ni tillgång till via erat egna webbgalleri sex till åtta veckor efter bröllopsdagen. En bokningsavgift på 20 % tas ut i förhand för att boka erat datum, summan dras sedan av på slutfakturan. Bor ni lite längre bort går det självklart att lösa! Milersättning tillkommer med 40 kr/mil alternativt biljettpris samt övernattning om det krävs. 

Innan bröllopet bokar vi in ett möte för att lära känna varandra och tillsammans prata om dagen mer i detalj. Allt från vilken tid vigseln äger rum, vad som händer om det regnar och vems mormor som måste få vara med på alla gruppbilder. 

Lilla paketet

I det lilla paketet ingår porträtt på brudparet vid valfri tid under dagen. Om ni inte har någon speciell plats ni vill bli fotograferade på så jag hjälper gärna till att kika! 

Mellanpaketet

Mellanpaketet inkluderar porträttfotografering, förberedelser inför vigseln, vigsel och gratulationer utanför kyrkan. 

Heldagspaketet

I heldagspaketet är jag med er från morgon till kväll. Förberedelser, first look, porträtt på brudpar, bilder tillsammans med barn/tärnor/marskalker osv., vigsel, gratulationer, mingel, gruppbilder och under hela middagen. Vid bokning av heldag ingår även en provfotografering så att ni får testa på att stå framför kameran!

18.000 kr

12.000 kr

7000 kr

PORTRÄTT

GRAVID / BARN / SYSKON / FAMILJ

Fotograferingen sker utomhus eller i min hemmastudio. Vill du ha bilder på gravidmagen, tillsammans med din partner, dina barn, djur eller varför inte alla tillsammans? Behöver du bilder till ditt CV eller vill du helt enkelt bara ha snygga bilder på dig själv? Fri tillgång till alla de digitala bilderna, redigerade. 

I gravidfotograferingarna ingår lån av klänningar och kimonos. För mer info se gravidsidan! Ta vackra bilder och föreviga magen antingen själv eller tillsammans med någon. Du som bokat gravidfotografering får 10 % rabatt på en familjefotografering som görs inom ett år.

Enskilda porträtt 2000 kr 

Familjefotografering 2500 kr

Gravidfotografering 2750 kr  

DSC_5970_edited.png
DSC_6705.jpg

UTFORMNING

AV HEMSIDA

 

Jag hjälper dig att skapa en hemsida enligt dina önskemål med hjälp av Wix. Utöver kostnaden nedan tillkommer en årlig kostnad för hemsidan på ungefär 1000 kronor samt domän om du inte redan har en sådan.

   

Hemsida med dina bilder 5000 kr

Hemsida plus fotografering 7500 kr

  

Uppdatering av hemsida 500 kr per timme

PRESENTKORT

  

Av mig kan du köpa presentkort som kan nyttjas på alla fotograferingar hos Hedberg foto. Presentkortet är giltigt i två år och kan ej bytas mot pengar.  Du väljer själv om du vill ge bort en hel fotografering eller ett valfritt belopp.

Skicka iväg ett mail där du anger vilket belopp du önskar köpa ett presentkort på. På presentkortet kommer det finnas en kod som mottagaren sedan anger vid bokning av fotografering. 

Perfekt som födelsedagspresent eller varför inte gå ihop med en vän och ge som gåva på baby showern? 

_8100016.jpg
bottom of page