top of page
Headerhem

           ej, vad kul att du hittat hit! Jag heter Amanda och är en fotograf från Norrtälje som fotograferar bröllop samt porträtt av olika slag. Du kan boka en porträttfotografering med familjen, som par, för att föreviga gravidmagen eller om du till exempel vill ha proffsiga bilder till CV:t. Jag tillverkar även hemsidor enligt önskemål! 

Jag föredrar att fotografera utomhus för härliga bilder med naturligt ljus, gärna timmarna precis innan solen går ner. Platser med en neutral bakgrund färgmässigt är det allra bästa, så som ängar, fält eller en glänta i skogen där solen lyser igenom. Kom gärna med förslag på fina platser ni gillar, men om ni inte har några så hjälper jag gärna till! Handlar det om en vanlig porträttfotografering och regnet öser ner går det att boka om till ett nytt utan extra kostnad. Vid bröllop försöker vi ha minst en back up-plan så som en fin lokal, ett stort träd att stå under eller helt enkelt paraplyer. 

Vid fotografering med barn är det bra att tänka på att välja den tid på dagen som passar bäst för barnet. Om ni känner på morgonen att barnet inte är helt piggt, ring mig så bokar vi en ny tid! Vill ni så kan ni ta med en favoritleksak eller ett gosedjur. Vi leker, busar och har en rolig stund tillsammans. Genuina bilder är så mycket roligare än stela leenden och poser!

Kläder då? Ja det får ni gärna ha på er! Skämt åsido, ta på er det ni tycker är fint och trivs i. Ett tips är att välja ljusa matchande kläder: vitt, grått, pastell och naturfärger så som beige och grönt blir fint på bild. Undvik för starka färger, mycket mönster och kläder med tryck för att inte ta fokus från era ansikten.  Är ni osäkra på vad ni ska välja? Ta jättegärna med ett ombyte så hjälps vi åt! I gravidfotograferingarna ingår klädbyten från min klänningsgarderob, se här.

 

När fotograferingen är över börjar nästa del av jobbet för mig - efterarbetet. Jag lägger minst lika många timmar vid datorn efteråt och ger varje bild lite extra kärlek. Bilderna får ni sedan tillgång till i erat egna webbgalleri via Pixieset. Ni får rättigheter att framkalla bilder, göra fotoböcker och lägga upp bilderna på sociala medier, men jag blir givetvis superglad om du anger “Fotograf: hedbergfoto.se” vid publicering.

 

Det skulle vara så roligt om du väljer just mig för att föreviga något av de viktigaste ögonblicken i ditt liv.  Vi hörs!

H

this or that

Vector.png
Vector-6.png
Vector-4.png

SOMMAR

STORSTAD

SOLUPPGÅNG

MIDDAG

SNEAKERS

TE

VANILJ

SANDSLOTT

/

/

/

/

/

/

/

/

Vector.png
Vector.png
Vector-2.png
Vector-3.png
Vector-5.png

VINTER

LANDET

SOLNEDGÅNG

FRUKOST

KLACKAR

KAFFE

CHOKLAD

BADA

bottom of page